Toxic fungi infection and mycotoxin level in organic grain [Toksiškų mikromicetų ir mikotoksinų kiekis ekologiniuose grūduose]
Potato contamination with micromycetes during harvesting and storage [Bulvių užterštumas mikromicetais derliaus nuėmimo ir sandėliavimo technologinių procesų metu]
Micromycetes on imported fruit and vegetables [Mikromicetai ant importuotų vaisių ir daržovių]
Screening of micromycetes producing toxic substances under various conditions [Mikromicetų, įvairiomis sąlygomis gaminančių toksiškas medžiagas, atranka]
The effects of Penicillium mycotoxins on blood cells in vivo and in vitro [Penicillium mikotoksinų poveikio kraujo ląstelėms tyrimas in vivo ir in vitro]
Mycological state of premises for food storage and search of preventive safety measures [Prevencinių priemonių paieška produktų sandėlių mikologinei būklei pagerinti]
Evaluation of the impact of grain processing technology upon distribution of toxic micromycetes [Grūdų perdirbimo technologijų įtakos toksiškų mikromicetų paplitimui įvertinimas]
Influence of active ventilation on mycological contamination during grain drying [Aktyviosios ventiliacijos įtaka džiovinamų grūdų mikologiniam užterštumui]
Use of biological method for detoxification of mycotoxins [Biologinio metodo taikymas mikotoksinų detoksikacijai]